Rareş Bogdan regretă că a spus despre Ludovic Orban că i s-a umflat capul. Într-un interviu acordat DigiFM, prim-vicepreşedintele liberal a precizat că a folosit o exprimare care nu îl caracterizează.

El spune că i-au fost scoase din context şi spusele referitoare la demisia liderului PNL. Acesta ar fi trebuit să plece după alegeri, acum e tardiv, spune Rareş Bogdan.

Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL: "E o exprimare căreia trebuia să-i găsesc niște sinonime. Asta cu masculul alfa, lupul alfa e ok, dar am folosit la un moment dat o exprimare care nu mă caracterizează și ar fi trebuit să găsesc alta, legată de i s-a umflat capul. Nu e caracteristică limbajului meu, e un limbaj mai de stradă pe care îl regret. Este singurul lucru din interviu pe care îl regret".

Moderator: I-ați cerut scuze personal lui Ludovic Orban?

Rareș Bogdan: "N-am vorbit încă cu Ludovic. O să vorbesc, pentru că n-am cu el ca persoană o problemă, am ca exercitare a poziției. (,,,)

Integral pe Digi24Comentarii

clujean Ba lingaule , curul pe care il lingi te-a refuzat si asa ca-ti retractezi vorbele. Nu-mi place Orban dar nici tu nu esti bun de nimic , esti un fripturist gargaragiu.

21 ianuarie 2021 7:47

Pute Acest idiot lingau minte si jigneste si cand doarme,un retardat infatuat ,nul ca valoare!!

21 ianuarie 2021 7:05

UNFORGIVEN De frica liderilor din teritoriu și pentru comoditatea lui caracteristică, Johannis i-a tras frâna lui Batistuța-Jigoduța iar lingăul de Orban o înghite amenintand cu Congresul. PS: Războiul lingăilor, comandat si suspendat de Linsul lor suprem !

20 ianuarie 2021 13:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.