Liderii politici liberali din fostul PDL nu sunt de acord cu demisia lui Ludovic Orban, fiind de părere că tensiunile interne vor fi tranşate la următorul congres. La rândul său, şeful PNL a subliniat că nu are de gând să facă un pas în spate.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, le-a transmis contestatarilor săi, într-un mesaj public tranşant, că nu are de gând să facă vreun pas în spate până la următorul congres, când va fi stabilit noul preşedinte al formaţiunii. „PNL a avut un congres in iunie 2017 şi va avea unul în acest an, până atunci eu sunt preşedinte, dacă mă voi hotărî să candidez pentru un nou mandat, voi anunţa public acest lucru”, a afirmat Orban, într-o declaraţie de presă, după ce s-a vaccinat împotriva COVID-19. Fiind întrebat ce răspuns are pentru Rareş Bogdan, Orban a răspuns sec: „Nu am obiceiul să polemizez cu colegii de partid în public”.

Atacul fulger al lui Rareş Bogdan şi al lui Robert Sighiartău la adresa lui Orban a fost domolit de trei lideri liberali din fostul PDL, Emil Boc, Gheorghe Falcă şi Alin Tişe, persoane cu experienţă politică şi buni cunoscători ai jocurilor de culise. Deşi fac parte din grupul de nemulţumiţi faţă de modul cum au fost negociate ministerele în Guvernul Cîţu, dar şi de rezultatele împărţirii altor funcţii de la centru, cei trei au îndemnat la prudenţă.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.