Preşedintele ales al Statele Unite, Joe Biden, a anunţat marţi că o va numi ca ministru adjunct al Sănătăţii pe Rachel Levine, o expertă transgender în pediatrie şi psihiatrie.

Nominalizarea este considerată una istorică, în special după politicile anti-transgender dusă în mandatul republicanului Donald Trump. SUA calcă pe urmele Europei, unde, anul trecut, o persoană transgender a fost numită vicepremier în Belgia.

În plus, în Senatul american a fost aleasă anul trecut prima persoană transgender din istoria congresului SUA.

Rachel Levine este în prezent responsabilă a Sănătăţii în statul Pennsylvania, alegerea fiind una "istorică", relatează AFP.

Integral pe Realitatea.netComentarii

je Pocitania asta din poza, fixat de moshneagul Bideu, sa aiba putere de decizie asupra americanilor ?! Pocitania asta, cu putere de decizie in SUA, necesita terapie psihiatrica, injectii letale, si vaccinuri impotriva turbarii, COVID-ului, leprei, ciumei, sifilisului si alte maladii groaznice...

20 ianuarie 2021 10:28

Teia Trebuie precizat ca acest domn dupa ce a pus batranii bolnavi de Covid in aziluri de batrani, bolnavii acestia i-au imbolnavit si pe altii la randul lor ceea ce a dus la numeroase decese - in timp ce el si-a scos mama din azil. Adica altii pot sa moara dar nu parintii lui. Coruptie este rasplatita cu o promotie.

20 ianuarie 2021 7:00

v Cred ca ar trebui sa ne spuna cineva care se pricepe, ce este un transgender, nu sa ne facem fiecare o parere personala. In alta ordine de idei cred ca ar trebui sa se legalizeze si puturosia, furtul, etc deoarece sint mai multi. Oare noi trebuie sa acceptam tot ce este o minoritate, nu cum sint majoritarii? Una este condamnarea lor legala si alta esteacceptarea ca exista

19 ianuarie 2021 22:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.