Europarlamentarul PMP Eugen Tomac a declarat, astăzi, în plenul Parlamentului European, că „Rusia de astăzi se transformă pe zi ce trece într-un gulag”: „Putin, prin comportamentul său, impunând practici staliniste prin care încearcă să își elimine opoziția, ne obligă pe toți la acțiune”.

„Este absolut șocant ceea ce se întâmplă în aceste zile. În primul rând, pentru că asistăm la ceva la care nu se aștepta nimeni, pentru că, după ce medicii europeni au demonstrat că Rusia lui Putin a încercat să lichideze fizic o voce care deranjează Kremlinul, răspunsul primit este că, atunci când această voce se întoarce acasă, este din nou reținută. (...) Rusia de astăzi se transformă pe zi ce trece într-un gulag și avem obligația să acționăm, pentru că ceea ce demonstrează în aceste zile Putin, prin comportamentul său, impunând practici staliniste prin care încearcă să își elimine opoziția, ne obligă pe toți la acțiune”, afirmă în plenul Parlamentului European Eugen Tomac.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

ion Tolomacule, platit gras din Bugetul Romaniei, taci drak' sau daca tot palavragesti tampenii despre Putin/Rusia, sustine, bai, tolomacule interesele cetatenilor romani: pensii majorate, caldura in case, acces ieftin sau gratuit la serviciile medicale (tolomacule, stii cat costa o operatie de cataracta in Romania ?!), politie echipata corect, care sa apere pe copii rapiti si violati, bai, tolomacule....

20 ianuarie 2021 10:13

Oltean Un eurodeputat este trimis in Parlamentul European ca sa repreznte interesele Romaniei. Ce a facut d-l deputat, in acest sens si care sunt rezultatele concrete ale activitatii sale ? E cazul ca tarile dinafara UE sa fie uitate. Daca rusii il sustin pe Putin, indiferent de ce face dansul, nu au decat sa-l suporte.

20 ianuarie 2021 4:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.