Prim-ministrul Florin Cîţu a recunosuct faptul că în interiorul Guvernului au fost discuţii în contradictoriu între Vlad Voiculescu şi Valeriu Gheorghiţă, dar că decizia privind plecarea celui din urmă ţine de şeful Guvernului, în subordinea căruia se află coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID 19.

Întrebat despre tensiunile între ministrul Sănătăţii şi Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19, premierul Florin Cîţu a subliniat: „Valeriu Gheorghiţă e în subordinea mea. E normal ca oamenii să aibă opinii diferite pe anumite subiecte. Nu are nicio atribuţie domnul Voiculescu în ceea ce priveşte decizia dacă pleacă sau nu domnul Gheorghiţă”.

Afirmaţia premierului a fost făcută în cursul unui interviu pentru Europa FM.

Integral pe AdevărulComentarii

ciclop minstru sanatatii, ministru "pe pile " este un "habarnist " , nu are nimic in comun cu Ministerul sanatatii !!! Marea lui grija este "sa se traga in poza " cand vine vaccinul in tara ca sa se poata lauda la nepoti : uite , ba .cine am fost eu la vremea mea , cel mai tare din parcare .In rest repet : un habarnist si un fitiligiu - specific usr - plus . Dupa expresia "pe pile " ar trebui sa fie demis, se compara cu doctorul militar dl. colonel Gheorghita, nu merita nici sa-i traga apa.

20 ianuarie 2021 17:18

Lute Cum nu are mai panarama ,pai nu e ala ministru .

19 ianuarie 2021 19:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.