Un studiu realizat de Centrul Medical Sheba din Israel a arătat ce transformă au suferit unii dintre pacienții care au fost vaccinați împotriva Covid-19.

Astfel, potrivit studiului citat de Jerusalem Post, persoanele care au primit a doua doză de vaccin Pfizer au înregistrat o creștere de 6 până la 12 ori a cantității de anticorpi produși pentru apărarea împotriva noului coronavirus.

Aceste rezultate ale unor cercetări preliminare s-au bazat pe 102 cazuri de personal medical vaccinat la acest spital important din Israel. De asemenea, s-a observat faptul că aceste persoane vaccinate aveau mai mulți anticorpi decât persoanele care au fost grav infectate cu virusul și recuperate medical.

”Rezultatele studiului sunt în concordanță cu experimentele Pfizer și chiar mai bune decât ne așteptam. Și mă aștept ca rezultatele celuilalt sondaj cu alți participanți să fie similare. Cu siguranță există motive pentru optimism” - a declarat prof. Gili Regev-Yochay, directoarea Unității de epidemiologie a bolilor infecțioase din Spitalul Sheba, într-o conferință de presă.

Integral pe ProTVComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.