Nu cred că Rareş Bogdan ar fi avut ieşirea de duminică, de la postul TV Aleph News, fără acordul „divinităţii”, adică al preşedintelui Iohannis. Fostul „number one” pe lista de la europarlamentare n-ar fi îndrăznit o aşa operaţie delicată fără să aibă spatele acoperit. S-au adunat multe în defavoarea lui Orban. Modul în care a negociat împărţirea ministerelor în coaliţie, modul în care împarte acum funcţiile importante în stat.

Mai presus de orice, conducerea actuală, bicefală, premierul diferit de şeful PNL, pune mari probleme funcţionării coaliţiei de guvernare. Orban şi-a dorit să rămână „lupul alfa”, cum zice Rareş Bogdan, combinagiul central, dar castanele pentru sincopele guvernării să le încaseze altcineva, Florin Cîţu. „Divinitatea” Iohannis a sesizat acest pericol şi a dat semnalul înlocuirii lui Orban de la conducerea PNL.

Integral pe AdevărulComentarii

Lute Uite ce circ de prost gust la ala ,asa l-a iubit si pe Orban si tara si functia si tot ,Joiane asta cand vede ca caruta nu mai merge da de pamant si cu tine !!!

18 ianuarie 2021 20:18

Simplă precizare Și cum va face? Îl va înlocui pe Orban cu Âțu ori îi va înlocui Rareș Bogdan, pe rând, și pe Orban și pe Câțu?!

18 ianuarie 2021 15:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.