Ludovic Orban trebuie să plece de la conducerea PNL, pentru că a condus discreționar partidul, iar în interiorul formațiunii există o grupare reformistă care își dorește primenirea PNL, spune secretarul general al PNL, Robert Sighiartău.

„Orban trebuie să plece. Spun asta pentru că PNL a pierdut alegerile generale. Din păcate, noi nu am reușit să vem o discuție privind aceste alegeri și nu am făcut o analiză. La alegerile generale PNL s-a clasat pe locul doi. Cel mai mult mă deranjează faptul că am fost puși de multe ori alături de PSD prin comportamentul unor colegi în guvernare și prin felul în care au fost promovați anumiți oameni în funcții publice”, a declarat secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, la Digi24, potrivit Mediafax.


Comentarii

GG Chiar așa? PNL a pierdut alegerile generale? Ați găsit, în cele din urmă, bruma de bun simț să recunoașteți că ați pierdut alegerile? Că le-ați pierdut cu tot ajutorul -pe față!- dat, în ciuda prevederilor Constituției, de președintele României?!? Și, mai ales, să recunoașteți că le-ați pierdut în fața PeeeSeeeDeee-ului? Alias "Ciuma roșie"? Că de ani buni tot asta auzim: Ciuma roșie și PeeeSeeeDeee ! Le-ați pierdut voi, care clamați peste tot că PSD va merge "la groapa de gunoi a istoriei"? Nu avea dreptate Ion Iliescu câns spunea că nu mor caii când vor câinii? Mă rog, el avea bun simț și folosea un eufemism, fiindcă știam cu toții că nu la câini se referea ci la javre...

18 ianuarie 2021 15:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.