Turistul care a aruncat cu un pahar cu vin în autospeciala Serviciului de Ambulanţă care a intervenit sâmbătă la o urgenţă pe pârtia din Buşteni a fost amendat de către jandarmii montani. Şi soţia bărbatului a fost sancţionată de poliţişti pentru că a apelat în mod nejustificat numărul unic de urgenţă. Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 16 ianuarie, la baza pârtiei Kalinderu din Buşteni.

La ora 16.20, Serviciul de Ambulanţă Prahova a fost solicitat să intervină pentru a acorda primul ajutor unei femei în vârstă de 40 de ani care suferise un traumatism craniocerebral pe pârtia din Buşteni. La plecare, şoferul ambulanţei a pornit semnalele acustice pentru a-şi face loc prin mulţimea de turişti. Semnalul acustic era justificat pentru că victima se afla în ambulanţă şi urma să fie transportată la cel mai apropiat spital.

Unul dintre turişti a fost deranjat de faptul că zgomotul puternic făcut de autospecială i-a speriat copilul şi a aruncat cu un obicet (se pare că un pahar din plastic) în ambulanţă. Bărbatul i-a reproşat şoferului că i-a speriat copilul pronind ”goarna”.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.