O propunere legislativă cel puțin bizară a fost recent adoptată tacit de Senat.

Multe din viitoarele clădiri cu mai multe locuințe vor trebui să aibă spații în care să se organizeze „CLUBUL PENSIONARILOR”, potrivit unui proiect de lege ce este acum în dezbaterea deputaților, după ce în 2020 a fost adoptat de Senat prin procedura de adoptare tacită, scrie AvocatNet.ro, citat de stirileprotv.ro.

Practic, dacă măsurile din proiectul legislativ vor fi aplicate, viitoarele imobile cu peste 25 de apartamente vor fi dotate obligatoriu cu un spațiu în care să se organizeze un club al pensionarilor din bloc și diverse activități ale asociației de proprietari.

Integral pe GândulComentarii

De regulă blocurile noi sunt facute pentru tineri, ......dar mai sunt și ghijgărăi și/sau babeturi care-și trăiesc tinerețe la 70/80/90 de ani.

19 ianuarie 2021 7:43

je Tampenie mai grosolana, nici ca poate fi clocita de politicienii flamanzi de voturi ! Pensionarii din blocuri, sunt mai ocupati decat salariatii, anume: sa-si creasca nepotii, sa mearga la Policlinica, la tratamente diverse, la cumparaturi, sa-si pregateasca mancarea....alta treaba n-au pensionarii, decat sa se adune cap in cap sa se ciorovaisca.

18 ianuarie 2021 13:20

Inca o tampenie marca Parlamentul Romaniei! Toate blocurile noi (exceptie cele ANL) sunt realizate de firme private, pe bani privati, unde fiecare mp costa o avere. Cine va suporta contravaloarea suprafatei unui astfel de club al pensionarilor? Pensionarii sau pune dezvoltatorul de la el, ca tot il obliga legea? "Tara arde si baba se piaptana".

18 ianuarie 2021 10:57

Hopa cu discriminarea! Sa nu se supere pesnionarii, dar cu astfel de abordari intram intr-o zona de discriminare fara cap si fara coada. De ce nu un club al adolescentilor, al microbistilor, al casnicelor, al pescarilor, etc.?

18 ianuarie 2021 10:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.