Primarul Craiovei, fost ministru al muncii în Guvernarea PSD, Lia Olguţa Vasilescu, a indicat, duminică, la Antena 3, neajunsurile campaniei de vaccinare şi a precizat ce va face când îi va veni rândul la vaccinare.

Vasilescu a fost întrebată, în cadrul emisiunii Decisiv, dacă se va vaccina.

Lia Olguţa Vasilescu: Sunt oameni care au mai multă nevoie de vaccin decât am eu

N-am decis încă. Nu că n-aş vrea să mă vaccinez. Probabil că am să mă vaccinez. Dar nu stiu dacă în această etapă, pentru că sunt foarte mulţi oameni care vor să se vaccineze şi care au mai multă nevoie de vaccin decât am eu. Şi care au probleme de sănătate.

Lia Olguţa Vasilescu: Campania de vaccinare a început prost

Campania a început foarte prost, nu există materialul sanitar, nu există seringi. Noi (municipalitatea, n.r.) a trebui să le găsim în spitale, a trebuit să facem un protocol pentru transferul către centrele de vacciare, dar nu am avut o procedură de achiziţie să le putem lua special pentru centrele de vaccinare. La fel pentru mobilier.

Este clar că cineva dintr-un birou a spus 'Trebuie deschise centrele de vaccinare. Să se descurce autorităţile locale', fără să se gândească că ne trebuie măcar legislaţie. Cred că sunt foarte mulţi care vor să se vaccineze iar punctele deschise în localităţi nu vor face faţă", a estimat primarul Craiovei.


Comentarii

Florin Biro cand ma uit la centrele de vaccinare din Germania(lucrez pentru domeniul sanitar)si vad ce simplu se organizeaza fara kosturi mari si cand o aud pe idioata asta ca trebuie mobila si contracte de achizitii (ca sa poata si de acolo sa fure) doresc sa vomit si sa urinez pe fata ei.de proasta.Aici se vede anii de guvernare a PSD care in loc sa faca spitale si centre sanitare au facut stadioane,terenuri de fotbal ,sali de sport care nu sant folosite.Cand merzi pe satele din Romania si vezi ca in comunele care au sali de sport sant mai tot timpul ocupare de alesii locali si odraslele lor si sant folosite ca un bun propriu iara imi vine sa vomit.

18 ianuarie 2021 4:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.