Împărţirea funcţiilor în interiorul PNL arată că, dincolo de promisiunile privind numirea pe bază de competenţe şi merite, liderii din teritoriu îşi trimit în poziţii calde rude sau persoane din anturajul lor.

Organizaţiile liberale din teritoriu decid în aceste zile ce persoane vor propune pentru funcţiile de secretar de stat şi pentru şefiile de agenţii, oficii şi autorităţi.

Pe lista pentru funcţii guvernamentale, liderii PNL au strecurat şi persoane cu care au legături de rudenie sau fac parte din anturajul lor, fără a fi clar dacă au şi pregătirea necesară pentru poziţiile propuse.

Integral pe AdevărulComentarii

ion Adunatura PNL/USR au zbierat din toti bojocii si au promis la fraierii care i-au votat, ca, adunatura rezistace a lu' Johanis, NU va umple posturile bugetare cu fii, fiicele, amantele, membrele si membranii de partid, cu lipitorii de afise - toti fara meserii si diplome valabile, ca rezistacii NU vor face angajari la Buget, fara concursuri serioase...bla, bla, ca, numai PSD a facut si-a dres. Acum, vedem in institutiile bugetare, hoarde de usristoizi (vezi pe nebunul Bulai), de pnlputurosi, angajati pe mocca. Bai, Johanis, de ce promiti la prostime si la fraieri, chestia cu "Romania educata" si ailalta cu "Romania fara penali" (Alexe PNL cu tabla), si "Romania curata" ?!

18 ianuarie 2021 10:44

@mUE, mUE, mUE! După ce ai supt mUE până ți-ai umflat burdihanul de la PSD, văz că acu te-ai pus să vlăguiești de vlagă reproductivă și PNL-ul! E clar că ești USR-ist și neomarxist de nădejde. Asta mă liniștește în privința domnului care și-a etalat musculatura de biciclist montan, pe 15 ianuarie, cu prilejul vaccinării cu ser fiziologic antiCovid-19. Inseamnă că nu te vei repezi și la „jucărelele” din dotare ale distinsului domn, care nici nu prezintă vreun pericol pentru suprapopularea planetei, fiind steril precum o seringă îndelung sterilizată la peste 100 de grade. Oricum, poftă bună la muirea mișeilor de lăbărari! Aia cu competențele profesionale, las-o baltă, că nu se sinchisește niciun partid de ele. Cum să se sinchisească tocmai purtătorii de ciumă galbenă din hoarda de aur condusă aparent de domnul hOrban, dar sub înaltul patronaj al unui dulap lenevos din rumeguș presat din Palatul Central al puterinței pulitice.

18 ianuarie 2021 8:46

v Este stiut ca toti cind ajung la guvernare isi pun rudele in posturi bine platite de la stat. Citind articolul intreg esti ingrozit de numarul si denumirea a tot felul de agentii si secretari de stat. Guvernantii actuali au declarat inainte de alegeri ca o sa dispara o serie de functii si institutii, dar se pare doar inainte de alegeri. te si intrebi cu ce se ocupa aceste "agentii" doar sa solicite diverse avize?

17 ianuarie 2021 22:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.