Procentele dezolante privind campania naţională de imunizare împotriva gripei sună ca sirena unei ambulanţe pentru vaccinarea împotriva COVID-19. Un zgomot pe care doctorul Gheorghiţă, ministrul Voiculescu şi toţi reprezentanţii autorităţilor trebuie să-l asculte înainte să-l astupe. Mai ales că cifra de nonvaccinare de 50% din personalul medical, întâlnită la antigripal, se regăsește deja în spitale și la campania de vaccinare COVID, conform documentării publicată joi de Libertatea.

"Statul cumpărase 3 milioane de doze de ser antigripal, dintre care aproape jumătate au rămas nefolosite, aşa că joi, 14 ianuarie, Ministerul Sănătăţii a anunţat că va repartiza populaţiei generale 1,4 milioane de doze. Vestea, aparent bună, ascunde o realitate tristă. "

Integral pe LibertateaComentarii

@Florin Bilei Iar ai hapărut, idiotule?! Prea multă prostie este chiar în capitina ta porcină! Uite că anticovidul de la Pfeizer face deja victime. O asistentă din SUA, super OK fizic, vaccinată drept model în State, a murit la la zece ore după vaccinare și nu se mai știe nimic despre ea. Sunt victime și în Franța și Belgia. În România sunt deja două cazuri de care știu eu deocamdată, la Constanța și la Brașov. Dar de groaza lumii este în Norvegia. Oficial, au fost 23 de bătrâni plecați urgent la Doamne-Doamne, La TV-urile de pe la noi anunțul de anchetă a fost tradus jmekerește ca și când ar fi fost vorba despre 13 cazuri, nu 23! În realitate, numărul decedaților de după vaccinare a trecut bine mersi, în Norvegia, de 30! Mai află, idiotule, că șeful de la Pfeizer a declarat că el personal nu se va vaccina deoarece are 59 de ani și se află într-o stare de sănătate perfectă. Vicepreședintele Pfeizer însă, care a lucrat 30 de ani în companie, a demisionat din funcție deoarece nu vrea să fie părtaș la cacialmaua cu vaccinul antiCovid-19. Plus că tehnologia bazată pe ARNm este extrem de dubioasă, dacă nu criminală pentru orice individ cu lecturile la zi. Heliade Rădulescu al nostru zicea cândva: „Citiți, fraților, numai citiți”! Lenin zicea și el: „Învățați! Învățați! Învățați”! Numai voi, neomarxiștii analfabeți, care frecați smartphonul și absolviți facultăți fantomă pe banii babacilor, vă credeți buricul științei mondiale. În realitate, nu sunteți decât niște biete victime ale efectului Dunning Kruger.

17 ianuarie 2021 20:11

Lute Mergi la medicii de familie si zic ca nu au ,asa ca ce succes,se pun frane aiurea si la cei care vor sa faca !!!!Iar din octombrie caut la farmacii si tot au zis ca nu au primit !!

17 ianuarie 2021 18:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.