Un bărbat înarmat a fost arestat la Washington, în timp ce încerca să treacă peste unul dintre numeroasele puncte de control de lângă Capitol Hill, unde Joe Biden va depune jurământul în câteva zile. Capitala Washington arată ca un oraş în asediu. Membrii Gărzii Naţionale au fost mobilizaţi în mai multe state americane, şi garduri au fost instalate în jurul unor parlamente locale.

Un bărbat puternic înarmat a fost arestat vineri seara la Washington în timp ce încerca să treacă peste unul dintre numeroasele puncte de control de lângă Capitol Hill, unde Joe Biden va depune jurământul în câteva zile, informează AFP citând raport al poliţiei americane.

Wesley Allen Beeler, originar din Virginia, s-a prezentat la un punct de control aflat la mică distanţă de Capitoliu vineri seară.

Integral pe AdevărulComentarii

Amice Florin Bilei, te contrazic. NU e vorba despre democrația prostiei ci e de fapt prostia democrației. Dar, alocarea de trupe militare din Garda Națională americană la Capitoliu pentru inaugurarea președintelui ales prin vot e pe deplin justificată și imperios necesară. Garda Națională americană e un contingent militar național care e chemat la misiuni de gen calamități naturale, cutremure, uragane, etc., pentru a proteja populația și avutul ei, mă refer la magazine, bănci, locuințe, etc. Dacă imbecilul ăla de nepreședinte Trump a instigat și el boborul la violențe contra autorităților statului, fapte pentru care va plăti cu vârf și îndesat, era normal ca să se facă apel la trupele respective pentru a se asigura o desfășurare normală a evenimentului fără pericole pentru populația care va participa activ acolo. Așa că, asta e situația!

17 ianuarie 2021 19:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.