Departamentele de Resurse Umane au fost date complet peste cap de o eroare a Guvernului Cîțu. Executivul a uitat să precizeze în hotărârea prin care a fost mărit salariul minim că intră în vigoare de la 2021.

Astfel, nimeni nu știe cum să procedeze și să opereze această modificare: de la 1 ianuarie sau din 13 ianuarie, când a fost aprobat actul normativ, ceea ce înseamnă că oamenii primesc două salarii diferite pentru aceeași lună.

Guvernul ține în suspans milioane de români care primesc salariul minim pe economie, dar și pe angajatorii acestora. Nu a corectat încă această greșeală pe care a făcut-o în urmă cu câteva zile, mai exact pe 13 ianuarie, când a dat o OUG precizănd că salariul minim pe economie crește de la 2.230 de lei la 2.300 de lei, dar nu a precizat că se aplică legea de la 1 ianuarie 2021 și din momentul în care a fost publicată în Monitorul Oficial se ia în calcul că această lege este în vigoare, și anume din 13 ianuarie.

Acum reprezentanții Executivului promit să refacă ordonanța de urgență.


Comentarii

De ce marile carteluri sindicale au tăcut când PSD era la putere și acum când dreapta conduce s-au trezit și sunt foarte zgomotoși, cerând măriri, măriri, măriri? Acum când toată lumea vede criza sanitară, criza economică, bugetul care gâfâie periculos, sindicatele cer, cer , cer!! Puțină decență domnilor șefi îmbuibați și excesiv de bogați.

17 ianuarie 2021 9:17

Pute Istetimea isi arata coltii ,ca idiotenia o admite !!

16 ianuarie 2021 12:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.