De 31 de ani, politicienii români, și nu doar ei, refuză să înțeleagă că modelul politizării întregii societăți este unul care nu poate duce decât la dezastru.

Din 1990 și până astăzi, societatea românească a trecut prin diverse faze ale politizării, cu atacuri susținute, retrageri, promisiuni și multă ipocrizie. Din nefericire, doar două sunt domeniile în care politizarea a pătruns mai puțin și nu a făcut ravagii vizibile: armata și justiția.

Atât militarilor activi, cât și magistraților le este interzis să fie membri ai partidelor politice, iar acest lucru este singurul care mai garantează, în acest moment, independența armatei și a justiției (...).

Integral pe LibertateaComentarii

v Parere total eronata in privinta Justitiei. Cei din conducerea Justitiei fara sa fie membri de partid executa ordinele conducerii, iar uneori opozitiei. In plus au o proasta programa scolara (dupa ce absolventi scot) durata invatamintului lor, iar cel mai rau este ca pt fapte similare se dau sentinte total diferite. Este evident ca si legile sint multe foarte proaste incit nu se pot aplica, parlamentul avind multi membri cu "studii" de drept, facute pe te miri unde

16 ianuarie 2021 21:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.