Actorul Macaulay Culkin, interpretul lui Kevin McCallister din „Singur acasă 2 - Pierdut în New York”, s-a alăturat unei petiţii prin care semnatarii solicită ca miliardarul republican Donald Trump să nu mai apară în film, potrivit Le Figaro.

Învins de Joe Biden în alegerile prezidenţiale, interzis pe reţelele de socializare, aflat în vizorul unei a doua proceduri de impeachment pentru implicarea în incidentele de la Capitoliu de săptămâna trecută, Donald Trump ar putea să dispară şi de pe ecrane, din montajul filmului “Singur acasă 2 - Pierdut în New York”, conform News.ro.

De mai multe luni, internauţii se mobilizează pentru a cere o versiune a filmului fără scena în care apare Trump. Mesajele s-au înmulţit după ce Donald Trump a contestat înfrângerea în faţa fostului vice-preşedinte democrat, creând un climat insurecţional în Statele Unite.

Integral pe ProTVComentarii

Bine, dar asa si Heinrich Luitpold Himmler (* 7. Oktober 1900 in München; † 23. Mai 1945 in Lüneburg a cerut ca alde Roland S. Lauder (si cu toata satra lui, n.m.) sa dispara (din toate filmele posibie, n.,m.) fapt (dicutabil) ce ne-ar fi scutit însa de "stirile" defecate de Sârbu & Co pe ProTV, nu?! Cu respect, Paulus

15 ianuarie 2021 21:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.