Vineri, începând cu ora 15.00, va fi deschisă platforma online pe care românii se pot înscrie pentru vaccinul împotriva COVID-19. Care sunt categoriile de persoane ce se pot vaccina în această etapă.

Campania de vaccinare Etapa II a demarat vineri, iar lista de programare online se deschide la ora 15.00

Din data de 15 ianuarie a.c., va începe campania de vaccinare împotriva COVID-19, pentru categoriile de persoane din Etapa II. Aceasta se va derula în paralel cu vaccinarea categoriilor aflate în prima etapă.

Coordonatorul campanie naționale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiță, a prezentat modalitatea prin care se pot face înscrierile. Vaccinarea începe în centrele medico-sociale. Toate categoriile de persoane care se vor înscrie pentru vaccin vor fi programate de luni, 18 ianuarie.

Persoanele de peste 65 de ani, cele cu boli cronice și lucrătorii în domenii esențiale au la dispoziție mai multe posibilități de vaccinare. Aceștia o pot face online, pe site-ul https://programare.vaccinare-covid.gov.ro, la medicul de familie sau prin aparținători.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

ovi Gargara multa la politruci si la "asajisii specialisti". mai bine sa beleasca alup...

16 ianuarie 2021 7:21

v Trebuie sa se stie, ca am sunat la nr indicat si era ocupat tot timpul, medicul de familie zice ca nu face programari, am incercat inscrierea pe platforma indicata si nu a mers. Felicitari pt sistemul creat, dar nu functioneaza.

15 ianuarie 2021 22:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.