Președintele României a fost vaccinat vineri, la Centrul de vaccinare împotriva COVID-19 din cadrul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”. Șeful statului marchează astfel începerea celei de-a doua etape a campaniei de imunizare împotriva COVID-19 din România.

Update 10.22: Președintele a făcut primele declarații după ce a fost vaccinat.

”Bună ziua! Tocmai m-am vaccinat! Este o procedură simplă, nu doare. Vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricție, ne vor scoate din pandemie! Vă mulțumesc!”, sunt declarațiile președintelui.

Update 10.10: Președintele Klaus Iohannis a fost vaccinat împotriva coronavirusului. Acesta va rămâne timp de 15 minute sub supravegherea, în eventualitatea anumitor reacții adverse.

Update 10.00: Șeful statului a ajuns la Spitalul Militar. Este primit, în aceste momente, de personalul medical, urmând ca în minutele următoare să fie vaccinat.

Șeful statului a anunțat că se va imuniza public pentru a dovedi că serul este sigur și pentru a-i convinge pe români să se vaccineze.

„Vineri, 15 ianuarie, începe a doua etapă, în care e prevăzută vaccinarea, de exemplu, a personalului din învățământ, persoanelor peste 65 de ani, a persoanelor cu comorbidități, a celor peste 65 de ani și a personalului numit esențial, de exemplu Administrația Prezidențială, Guvernului așa mai departe. Pentru a marca debutul, eu mă voi vaccina public vineri, pe 15 ianuarie”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Mâine urmează să se vaccineze și premierul Florin Cîțu, alături de membrii Executivului.

În perioada următoare se vor vaccina și un număr mare de parlamentari, dar și judecătorii Curții Constituționale.


Comentarii

Florin Biro am copiat pentru PSD si AUR anumite comentarii a unor oameni care aprecieaza vaccinarea domnului Johannis luis elias Acum 18 ore arnold in tinerete Transylvaniawolf Acum 10 ore Domnule Presedinte. va multumesc inca odata ca a-ti dat dovada ca ave-ti ceva superior in comparatir cu ciuma rosie PSD atat ca inteligenta cat si ca fizic Ezekiel 3.0 Acum 19 ore M-am apucat sa fac flotari cand am vazut muschii aia... zici ca e Terminator Live 300 Km.h - S Acum 9 ore Nu te vom uita niciodata! Te vom iubi mereu!!! Ionut marius Pop Acum 18 ore Ce brand are neamtu !

16 ianuarie 2021 6:40

Carmen risti fff mult sa-l lasi pe Klaus sa-si arate bicepsii!!! Pun pariu ca o sa-l vezi din ce in ce mai rar acasa! Thiulai Doamne! Nhi la el !

15 ianuarie 2021 20:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.