Anunțul făcut de fostul senator de Cluj Mihai Goțiu, care a spus că își dorește șefia Gărzii de Mediu sau funcția de secretar de stat la Mediu, i-a pus pe jar pe unii membri ai USR.

Într-o scrisoare publică, 308 membrii îi cer lui Goțiu să demisioneze din toate funcțiile și din partid.

Atacul semnatarilor scrisorii îl atacă pe fostul senator într-un mod fără precedent și îl acuză că „nu are cunoștințele necesare pentru asemenea funcție, dar că are pretenția de a ciuguli din munca membrilor pe care a călcat-o în picioare timp de 2 ani de zile”.

Nemulțumirea membrilor de partid este aceea că Goțiu a fost una dintre vocile critice din cadrul formațiunii politice, iar scrisoarea este împănată cu exemple în care fostul senator a făcut comentarii negative cu privire la copreședinții Alianței, Dan Barna și Dacian Cioloș, în interiorul partidului, în presă sau pe rețelele sociale. Membrii USR PLUS îl acuză pe Goțiu inclusiv că unele dintre aceste postări critice au fost plătite pentru a ajunge la cât mai mulți oameni. Semnatarii scrisorii împotriva lui Goțiu sunt membrii simpli ai USR, implicați în organizațiile locale.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.