România are în plan achiziționarea de instalații mobile de lansare rachete antinavă, în valoare de aproape 300 de milioane de dolari, fără TVA. Producția acestora va fi asigurată de SUA, Guvernul transmițând Parlamentului proiectul de lege care trebuie să fie aprobat pentru a se finaliza achiziția.

Proiectul de lege pentru realizarea „Capabilității de luptă împotriva navelor de suprafață” aferentă programului de înzestrare „Sistem de instalații mobile de lansare rachete antinavă”, a fost transmis, de Guvernul României, către Parlament, pentru adoptare.

Sistemul american este format din patru instalații mobile.

Integral pe GândulComentarii

v Ori tara noastra este bogata sau a fost condusa de timpiti. Pe noi ne-au condus ba turcii, ba rusii, ba austriecii si apoi nemtii, acuma ne conduc vesticii in care ne-am pus mari sperante, dar se pare ca ei isi vad de interesele lor, nu ale noastre.

14 ianuarie 2021 16:56

Din moment ce suntem membri NATO și plătim BIR imperialiștilor occidentali, cine draq ne mai atacă? Ori trebuie să plătim și BIR și vechiturile lor trebuie să le cumpărăm, apoi mentenanța, apoi asanarea armamentului, apoi toată investiția asta se va duce la fer vechi.

14 ianuarie 2021 8:05

Oltean Aici sunt banii pentru pensii - fiare vechi, inutile, nefolositoare, achizitionate din banii publici. Politicienii nu dau bani din propriul buzunar, asa ca nu se gandesc la utilitatea achizitiilor, si nici la impovararea populatiei.

14 ianuarie 2021 5:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.