Angajații din interiorul MAI sunt la un pas de scindare după ce au fost observate discrepanțe uriașe în sistem. Evenimentul Zilei vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

Începutul de an vine pentru noua conducere a Ministerului Afacerilor Interne (MAI) cu scoaterea pe tapet de către sindicate a unor nemulțumiri care mocnesc de multă vreme în rândul angajaților. Este vorba de felul discriminator în care sunt alocați banii prevăzuți pentru plata chiriilor în cazul polițiștilor, jandarmilor, pompierilor, polițiștilor de frontieră sau al celor de la Imigrări, mutați în interes de serviciu în alte orașe decât cele de reședință, au dezvăluit surse autorizate pentru Evenimentul Zilei.

Pe criterii care nu au o explicație logică, un șef din Poliție, de exemplu, primește chiar și de cinci ori mai mulți bani decât un agent pentru a-și închiria un apartament! Unii dintre ei recurg chiar la tertipuri pentru a primi această sumă.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Ofițer superior Băi tablagiilor!!! Eu mă cazez la 5 stele, iar voi închiriați o cameră de cămin, da? În aceste condiții, nu este clar că eu trebuie să primesc mai mulți bani? Măine, la ora 07:15 - vă prezentați la raport!!!! EXECUTAAAAREA!!!!

13 ianuarie 2021 8:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.