Raed Arafat a explicat faptul că noua tulpină cel mai probabil există în România la mai multe cazuri și transmisia este una comunitară.

Raed Arafat consideră că principala problemă cu noua tulpină de coronavirus este faptul că există o transmitere mai puternică:

„Problema este creșterea contagiozității, dacă o persoană este infectată. Aici e chestia, că o persoană poate infecta mai multe persoane ceea ce înseamnă un impact mai serios pe sistemul sanitar. Singura prevenire rămâne la măsurile pe care le avem: masca, evitarea zonelor aglomerate. În paralel cu operațiunea de vaccinare, care la creșterea numărului vaccinați poate să ajungă la o modalitate în care să nu se mai răspandească virusul“, spune Raed Arafat.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Grădinarul de la serele SRI Arăbetele ăsta util borului, vrea să spună că noul răsad al covid-19 e mai pericoloso sporgersi decât răsadurile de pân-acum? Măi să fie? E periculoso ditamai, infectează mai ditamai decât răsadurile de virus de pân-acum. Eu, care sunt grădinar horticultor la SRL SRI vreau numai să spun, Băăă Loazelor, puneți masca pe bot, spălați-vă mai des pe mânuri, pe copite, pe ce aveți voi, dați cu spirt medicinal pe mâini, beți rațional alcool băubil precum vinars, tescovină, prunată, șliboviță, palincă, țurț, țuică bătrână de prune d-ale noastre și veți supraviețui, mai mai mult sau mai puțin beți, fiecare după cât toarnă-n el. Cheers! Prozit! Noroc! Sănătate! Sănătate curată! Amin zic vouă, păcătoșilor și bețivilor! Cu respect, grădinarul colonel de la SRL SRI.

10 ianuarie 2021 21:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.