Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS și deputat PSD, a atras atenția că există persoane care se opun vaccinării împotriva COVID-19 și care ar merge din ușă în ușă, în încercarea de a-i convinge pe oameni să nu se imunizeze.

„De fapt, deja cei care se opun acestei campanii de vaccinare au translatat mesajul. Prima dată au spus că vor apărea reacții adverse groaznice - au văzut că nu apar, în lume sunt milioane de persoane care s-au vaccinat deja - și au început să spună că peste 10, 20 de ani vor apărea problemele. Generează o frică, o teamă. Există persoane care se deplasează la domiciliul unor persoane vârstnice, bat la ușă și le recomandă să nu se vaccineze. Există și astfel de situații. Mi-a povestit și mie cineva. Nu știu cât este de extinsă, dar din moment ce există inițiativă, ea este generată probabil de o înțelegere, de o decizie, undeva, care propagă o astfel de situație”, a completat medicul, vineri seară, la Digi24.

Integral pe Digi24Comentarii

Alexandru Rafila Un medic PERFECT SĂNĂTOS din Miami (Gregory Michael, în vârstă de 56 de ani, n.m.) a crapatla la nici 16 zile după ce a fost injectat cu vaccinul Pfizer - aviz amatorilor, carora le recomand de altfel si o vizita cu ghid la memorialul penitenciar din oraselul polonez Auschwitz.

9 ianuarie 2021 23:27

Dacian Romanian Futincurissian Julian + Muiosh declar ca comentariul de mai jos îmi apartine si mi-l asum ca atare.

9 ianuarie 2021 22:43

Am fos avortat de EURO-curva de mama la o vârsta frageda, asa ca nu va asteptati de la mine la nu stiu ce, afara de actul EURO-felatiei, pe care-l stapânesc deja din burta scroafei antementionate.

9 ianuarie 2021 22:41

Alexandru Rafila Daca ati suge si Dvs. EURO-poolli made în China la OMS ca mine, va asigur ca si Dvs. ati abera înaceeasi nota, ca altimineri n-ati mai absorbi nici urma de fonduri de EURO-spaga made în Wuhan!

9 ianuarie 2021 22:39

Eugen Nicolicea, fost membru PSD al grajdului parlamentar, ajuns un Nimic pe nicăieri Rafila ăsta se uită ca la Poarta Nouă din imagine, cu fizionomia lui bovină, adică ne privește compliant și translatant și emergent, dar și dligent. Imaginea e sustenabilă, resetată prin deducere dar și prin implementare rezilientă și reluctantă rebarbativă congruentă. Incomprehensibilitatea imbecilului Rafila este mai mult decât evidentă, certificată de imaginea Boului de la Poarta Nouă. Profesorul Rafila este o porcină translatantă Mangalița autentică, deși are moaca aia de bou tâmp. Muianul patibular al acestui profesor sferto-doct emană prostie din toată ființa lui porcină. Unde mai punem și faptul că e sicofant. Fără alte comentarii.

9 ianuarie 2021 21:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.