America încă mai are de înfruntat „13 zile de pericol” înainte de plecarea efectivă a lui Donald Trump de la Casa Albă, care și-a provocat susținătorii să comită un veritabil act de insurecție, prin luarea cu asalt a Capitoliului, chiar în momentul în care Congresul SUA certifica victoria lui Joe Biden la alegerile prezidențiale, se arată într-o analiză CNN. În timp ce republicanii iau în calcul demiterea lui Trump, pe motiv de sănătate psihică, cei mai apropiați consilieri ai lui Trump încep să îl abandoneze ori să-l evite ca pe un „ciumat”, informează Axios. Scenele de violență din Congres au provocat reacții ironice și chiar batjocoritoare din partea Rusiei, Chinei, Iranului ori Venezuelei, conform Reuters și Agerpres.

„Și-a ieșit complet din minți”, a declarat pentru CNN, sub protecția anonimatului, o sursă apropiată lui Donald Trump.

După confirmarea în Congresul SUA a victoriei lui Joe Biden în alegerile prezidențțiale, Trump a anunțat că va asigura un transfer pașnic de putere „chiar dacă nu sunt total de acord cu rezultatul alegerilor, iar faptele mă susțin”, după cum a adăugat președintele încă în exercițiu.

Integral pe Digi24Comentarii

Socotitorul Ce-ati vazut voi acolo este o conspiratie pusa la cale de ROMANI. Pai n-ati vazut steagul de la Revolutia din decembrie 1989? Ala cu gaura la mijloc? Este clar ca buna ziua ca de fapt- romanii oisnuiti cu semenea jmecherii-ce si-au zis. Hai sa facem o manifestare aici la Capitoliu prin care sa-l facem de kkao pe Trump. Zis si facut s-au adunta de parca l-ar sustine. Cu steaguri americane ( si tricolore, dupa cum s-a vazut), cu pancarte sustinanand-ul pe Trump, dar cu mainile goale ( ca la Revolutia lor!!!) si tot asa au intrat si-n sala comuna a Congresului, adica ca-n branza. Vreun politist care n-a inteles treaba s-a scapat de emotie cu ceva focuri si uite asa au fost niste victime.Cam asa ca la Revolutia din Bucuresti, doar ca aia s-au dus la Televiziune, iar astia s-au dus la Capitoliu sa-si faca un selfie. Sa aibe si ei o amintire de la Insurectia din Wastington. Ceva ca la Repubila de la Ploiesti. Bravo romanilor! I-ati facut de kakao pe americani! N-au fost in stare sa-si faca o Revolutie. Ca la voi casa! Caci ati vazut ce-ati schimbat: pe dracu cu nepotii lui!

7 ianuarie 2021 19:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.