Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 momentul în care Joe Biden ar trebui să fie validat ca președinte al Statelor Unite, însă sute de susțintători ai lui Trump au intrat în Capitoliu si aproape că răstoarnă democrația în cea mai mare putere mondială. „Vrea să transforme America în Reich-ul pentru o mie de ani”, spune gazetarul.

Cristian Tudor Popescu: Am spus-o și am repetat-o până m-a durut capul, acest individ, Trump, este capabil de orice, va recurge la orice mijloace pentru a își păstra puterea, și asta se întâmplă acum. Văzând imaginile, am senzația unui serial prost.

Acesta este terorism la nivel de stat, condus și lansat, inițiat, acum câteva ore în discursul acela la miting, de către președintele SUA, care le-a cerut suporterilor săi să vină și să intervină. Ce vedem, este cea mai gravă lovitură la adresa statului american, la adresa ideii de America, de la războiul civil încoace. Pentru că vine din interiorul Americii, nu din exteriorul ei.

Integral pe Digi24Comentarii

Socotitorul@xyz Bascalie si la adresa Romaniei care-si "valorifica" bugetul national platind Salarii NESIMTITE, pensii SPECIALE, indemnizatii pentru REVOLUTIONARI.......

8 ianuarie 2021 16:07

Socotitorul@xyz Bravo! Te-ai prins! Era doar o bascalie la adresa americanilor. Vorba aia: "Nici America nu mai e ce-a fost odata".

8 ianuarie 2021 14:11

xyz " N-au fost in stare sa-si faca o Revolutie. Ca la voi casa! Caci ati vazut ce-ati schimbat: pe dracu cu nepotii lui!" Urmeaza pt americani - dupa modelul Iliescu&Roman, sa-si traga o Lege cu "revolutionarii" derbedeii astia uramand sa fie platiti cu gratuitati scandaloase, cu spatii comerciale, pensii nemuncite, indemnizatii frauduloase - de-acum timp de 40 ani, sa sece Bugetul SUA, asa cum sug "rivolutionarii" in Romania. Degeaba are SUA - idem Romania, politie, armata, SRI, STS, tot "rivolutionarii" sunt de baza. Adica, finii, nasii, amantele, fratii, membrii partidelor, amicii de pahar, etc.

8 ianuarie 2021 7:51

Socotitorul Ce-ati vazut voi acolo este o conspiratie pusa la cale de ROMANI. Pai n-ati vazut steagul de la Revolutia din decembrie 1989? Ala cu gaura la mijloc? Este clar ca buna ziua ca de fapt- romanii oisnuiti cu semenea jmecherii-ce si-au zis. Hai sa facem o manifestare aici la Capitoliu prin care sa-l facem de kkao pe Trump. Zis si facut s-au adunta de parca l-ar sustine. Cu steaguri americane ( si tricolore, dupa cum s-a vazut), cu pancarte sustinanand-ul pe Trump, dar cu mainile goale ( ca la Revolutia lor!!!) si tot asa au intrat si-n sala comuna a Congresului, adica ca-n branza. Vreun politist care n-a inteles treaba s-a scapat de emotie cu ceva focuri si uite asa au fost niste victime.Cam asa ca la Revolutia din Bucuresti, doar ca aia s-au dus la Televiziune, iar astia s-au dus la Capitoliu sa-si faca un selfie. Sa aibe si ei o amintire de la Insurectia din Wastington. Ceva ca la Repubila de la Ploiesti. Bravo romanilor! I-ati facut de kakao pe americani! N-au fost in stare sa-si faca o Revolutie. Ca la voi casa! Caci ati vazut ce-ati schimbat: pe dracu cu nepotii lui!

7 ianuarie 2021 17:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.