Sute de oameni s-au adunat miercuri, în Washington D.C, pentru a contesta rezultatul alegerilor prezidențiale din 3 noiembrie, chiar în ziua în care era validată alegerea lui Joe Biden în funcția de președinte al SUA.

Susținătorii lui Trump au venit cu mai multe steaguri, printre care și tricolorul. Călin Georgescu, unul dintre liderii AUR, a publicat un mesaj însoțit de câteva fotografii cu tricolorul, subliniind că „România este alături de frații americani”.

"Tricolorul românesc este prezent astăzi în Washington D.C la marșul de susținere a lui #Trump. Patrioții americani au răspuns chemării de a protesta împotriva furtului electoral orchestrat de democrați împreună cu China, Rusia, Iran, Germania, Franța și alte puteri vrăjmașe și s-au strâns precum moții lui Horea, Cloșca și Crișan sau Avram Iancu la Țebea.România este alături de frații americani.e steagurile fluturate de protestatariImaginile care au devenit virale după scenele din SUA. Drapelul României, printre steagurile fluturate de protestatari", a scris Georgescu pe Facebook.

Integral pe GândulComentarii

Socotitorul Ce-ati vazut voi acolo este o conspiratie pusa la cale de ROMANI. Pai n-ati vazut steagul de la Revolutia din decembrie 1989? Ala cu gaura la mijloc? Este clar ca buna ziua ca de fapt- romanii oisnuiti cu semenea jmecherii-ce si-au zis. Hai sa facem o manifestare aici la Capitoliu prin care sa-l facem de kkao pe Trump. Zis si facut s-au adunta de parca l-ar sustine. Cu steaguri americane ( si tricolore, dupa cum s-a vazut), cu pancarte sustinanand-ul pe Trump, dar cu mainile goale ( ca la Revolutia lor!!!) si tot asa au intrat si-n sala comuna a Congresului, adica ca-n branza. Vreun politist care n-a inteles treaba s-a scapat de emotie cu ceva focuri si uite asa au fost niste victime.Cam asa ca la Revolutia din Bucuresti, doar ca aia s-au dus la Televiziune, iar astia s-au dus la Capitoliu sa-si faca un selfie. Sa aibe si ei o amintire de la Insurectia din Wastington. Ceva ca la Repubila de la Ploiesti. Bravo romanilor! I-ati facut de kakao pe americani! N-au fost in stare sa-si faca o Revolutie. Ca la voi casa! Caci ati vazut ce-ati schimbat: pe dracu cu nepotii lui!

7 ianuarie 2021 19:16

je Sustinatorii colorati ai lu' Biden&Co, cand l-au ridicat in slavi pe bruta-drogata-recidivist infractor periculos-colorata, si au atacat politia si pe cetatenii americani, au indraznit sa INTERZICA difuzarea capodoperei cinematografice "Pe aripile vantului", ca, vezi-Doamne, coloratii - sclavi -slugi, erau prezentati ireverentios. Capodopera de film, este vizionata de 5-8 ori, de fiecare adult - din toate Tarile, cine se uita in gura unor descreierati....

7 ianuarie 2021 9:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.