Ministrul Muncii Raluca Turcan a propus sindicatelor un moratoriu privind acțiunile de protest pe o perioadă de 6 luni, a afirmat Anton Hadăr, după discuția pe care o serie de lideri ai Cartel ALFA au avut cu Turcan.

Discuțiile au avut loc pe fondul protestelor organizate în fața ministerlui Munci, ca urmare a decizie executivului de a majora salariul minim cu doar 41 de lei.

"Vestile sunt destulde proaste. Cu 41 de lei ce sa faci? Curentul scumpit, medicamentele... Sunt probleme, nu ne asteptam sa se ajunga la aceasta situatie. Macar 100 de lei mai mult, sa-i ramana omului 100 net, in mana. Nu stiam ca suntem intr-o situatie atat de rea", a spus Anton Hadar, presedintele Alma Mater.

"Noi incercam prin actiunea de azi sa-i sensibilizam si sa atragem atentia ca decizia luata este una proasta. Nu pot trai, sunt sub limita", a mai spus Hadar.

Integral pe Realitatea.netComentarii

noi Legea "Revolutionarilor" la gramada, cu beneficii/pensii strigatoare la cer stoarse din Bugetul Romaniei, "revolutionarii" sunt nuli si ilegali, trebuiesc decuplati urgent de la Finantele publice. La 31 ani de la Lovitura de Stat, revolutionarii se umfla la numar si la buzunare, Alooo! bai, golanilor de "rivolutionari", nu se mai trage cu pusca si pistolul pe strazile Romaniei, acum avem Politie si SRI si Armata legale.

29 decembrie 2020 12:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.