Raluca Turcan, ministrul Muncii, spune că la nivelul ministerului se lucrează la recalcularea pensiilor pe criteriul contributivității pentru a fi eliminate inechitățile din sistem.

Pensiile, alocațiile pentru copii și salariul minim s-ar putea majora de la 1 ianuarie 2021 dar în acest moment oficialii din Guvern se feresc să anunțe la cât se vor ridica aceste creșteri.

Dacă în cazul alocațiilor, conform programului de majorare succesivă aprobat de Guvernul PNL, din ianuarie acestea trebuie să fie indexate cu 20%, despre salariul minim pe economie se spune că va fi majorat cel puțin cu indicele de inflație.

Integral pe România LiberăComentarii

noi Legea "Revolutionarilor" la gramada, cu beneficii/pensii strigatoare la cer stoarse din Bugetul Romaniei, "revolutionarii" sunt nuli si ilegali, trebuiesc decuplati urgent de la Finantele publice. La 31 ani de la Lovitura de Stat, revolutionarii se umfla la numar si la buzunare, Alooo! bai, golanilor de "rivolutionari", nu se mai trage cu pusca si pistolul pe strazile Romaniei, acum avem Politie si Armata legale.

28 decembrie 2020 14:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.