Compania Romprest va relua activitatea de colectare a deșeurilor din Sectorul 1, chiar dacă nu a ajuns la nici o înțelegere cu Primăria condusă de Clotilde Armand.

Într-un comunicat de presă, reprezentanții companiei susțin că au hotărât să reia activitatea de colectare a deșeurilor din respect pentru cetățeni, pentru a-și demonstra responsabilitatea față de serviciul pe care îl prestează. Reluarea serviciului de colectare se va face chiar din prima zi a Crăciunului, din 25 decembrie.

„Pentru a evita atragerea în acest lanț de ilegalități, sancționate contravențional, deocamdată, de autoritățile de mediu, a unor instituții sau persoane care nu au nici o vină, în afara acestei fatalități de a fi în subordinea Doamnei Primar, Romprest își asumă integral și unilateral, fără nici o mediere sau negociere prealabilă cu reprezentanții Autorității, reluarea activității de colectare a deșeurilor din depozite necontrolate în regim de normalitate, începând cu data de 25.12.2020”, se arată în comunicatul de presă.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.