Autorităţile franceze permit începând din această noapte, de la ora 00.01, circulaţia dinspre Regatul Unit către Franța, anunță Ministerul Afacerilor Externe (MAE), prin intermediul unui comunicat.

Totuși, cetățenii Uniunii Europene (UE) care vor să treacă din Marea Britanie în Franța trebuie să prezinte dovada unui test COVID negativ, efectuat cu maximum 72 de ore înaintea deplasării.

Sunt acceptate atât testele PCR, cât şi cele antigen care sunt sensibile la noua tulpină a coronavirusului. Lista testelor antigen acceptate urmează să fie publicată de Ministerul francez al Solidarităţii şi Sănătăţii, menţionează MAE.

Integral pe GândulComentarii

nea corectu Romanii?Le spun eu ce trebuie sa stie fara sa citesc articolul.Romanii sa stea linistiti in tara lor,La locul lor ,sa munceasca cinstit sa-si creasca copii sa-si f..a femeile ,Sa lupte pentru tara lor aici ,nu la mii de km departare ,caci se poate trai si aici muncind cinstit.Ai care munciti ,nu va mai certati ca prostii intre voi,Scapati de lingaii patronilor platiti sa va pazeasca precum niste vechili sa munciti voi pe salariul minim pe economie de 4-5 mii de ori mai mic decat cea mai mare pensie speciala a unui babalac ,care nu mai are probabil mult de trait ,dar ceilalti speciali iesiti la 48 de ani ohoooo va vor f..e si rade in nas multi ani de aci inainte.In rest Luptati cu toate fortele impotriva a tot ce va oprima si va scade nicvelul de trai si va impiedica sa fiti fericiti.Aici .IN TARA.Sanatate si sarbatori cu bine.

23 decembrie 2020 10:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.