Adrian Marinescu, medic specialist la Institutul Naţional de Boli Infecţionase „Matei Balş” a răspuns, într-o intervenţie la Antena 3, temerilor că vaccinul anti-COVID nu va opri pandemia, întrucât cei care se vaccinează ar putea răspândi, în continuare, virusul.

Discuția vine în contextul în care chiar șeful companiei farmaceutice Pfizer, care produce unul dintre vaccinurile anti-COVID, a recunoscut că o persoană vaccinată poate transmite infecţia mai departe.

"Vaccinul are următorul rol: să împiedice îmbolnăvirea, să nu facem forme severe, pentru a diminua mortalitatea. Să nu mai vedem 200 de morţi pe zi (în România). Infectarea se referă la faptul că virusul ajunge la nivelul porţii de intrare. Da, poate să ne infecteze. Doar că rămâne acolo. Nu provoacă mai departe alte modificări (…) "

Integral pe GândulComentarii

GG Sunt unii, și din păcate nu puțini, imuni la orice argumentare logică. Din păcate, nu s-a descoperit și vaccinul împotriva prostiei...

16 decembrie 2020 8:17

Paulus Bine, dar daca, citez: "o persoană vaccinată poate transmite infecţia (generata de vaccin, n.m.) mai departe", atunci SE IMPUNE IZOLAREA PE TIMP NELIMITATA A TUTUROR "persoanelor vaccinate", în scopul reducerii riscului de a infecta / ucide din culpa pe semenii lor (întregi la cap), nu?! Cu respect, Paulus

16 decembrie 2020 6:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.