Diana Iovanovic-Șoșoacă, senatoare aleasă pe listele AUR la alegerile parlamentare din 6 decembrie, a transmis live pe Facebook timp de 10 minute, luni la prânz, în timp ce era la volan și se îndrepta spre Palatul Cotroceni. A fost al doilea live al zilei transmis de avocata din Iași.

În timp ce conducea singură în mașină spre Palatul Cotroceni, unde delegația AUR urma să se întâlnească cu președintele Klaus Iohannis, la consultările cu partidele parlamentare legate de desemnarea unui nou premier, Diana Șoșoacă a intrat live pe Facebook și a cerut ajutorul oamenilor pentru o prietenă de-ale ei din Iași.

„Am o veste, să vedeți cum acest regim bolșevico-stalinist îmi asuprește colegii care m-au ajutat de-a lungul întregii campanii. Cred că ăștia nu știu ce-i așteaptă.”, începe transmisia Diana Șoșoacă, în timp ce privește în telefon și în oglinda laterală a mașinii.

Integral pe LibertateaComentarii

Vaca Sosoaca O nesimtita si o imputita ordinara cata importanta di dati acestei vaci nebune..

15 decembrie 2020 11:21

v USR, sa va descotorositi de aceasta Sosoaica, deoarece pt comportamentul si limbajul ei numai deservicii va aduce

14 decembrie 2020 23:51

Dianaaaaa.... S ar putea ca Diana sa piarda o gramada de puncte si sa plateasca o amenda usturatoare pentru live-ul facut in timp ce conduce ! Si ar fi doar dreptate, in plus este avocata si "cunoaste" legea!??? Sincer eu cred ca ar trebui sa aveti grija cum va exprimati (ma refer la partidul AUR) nu dati dovada de prea multa eleganta, inteligenta in comentariile voastre, in plus puteti fi chemata in instanta pentru jigniri de genul "bolsevico-stalinist". Nu se poate sa fiti avocata, diploma este de la S Haret? Ziua noastraaaaa???? VOI NU SINTETI ROMANI??? Sau acum ne impartim in sub categorii de romani? Salutari cordiale

14 decembrie 2020 16:23

Dianaaa!!!! Punei la respect!!!!!! Mă refer la respectul impus de Constituția Românie și scoate toate fumurile din toată garda politică, indiferent că-s de stanga că-s de dreapta!!!! Atât Diana, cât și întreaga organizație AUR sunt mandatați de votul Românilor!!!!! Stimati deputati si senatori din AUR, nu lasați să-și bată joc de votul nostru!!!!!!! A sosit și ziua NOASTRĂĂĂĂĂĂĂ!!!!!!

14 decembrie 2020 14:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.