PNL, PSD și USRPLUS, cele trei mari trei partide care se luptă la alegerile parlamentare 2020, au propus alegătorilor cinci candidați pentru postul de premier. Pe lângă candidații proprii, PSD a fost singurul partid care a enunțat și ideea unui premier apolitic care să conducă un guvern ”cu largă participare politică”.

Integral pe G4media.roComentarii

Precizarea simplei precizări Dragă anonimule fără sex precizat, adică mascul ori femelă, ai dreptate când te referi la nulitățile de Tudose, Grindeanu sau Dâncu. Cu Ăl de sus de la Cotroceni te-ai pripit ca mămăliga neexpodată, mămăliga pripită desigur. Cât timp Iohannis a fost mai taciturn așa tăcut cum era el la început, scuze pentru tautologie, NU a fost bine, că toată pulimea plebei l-a acuzat, ba că nu face nimic, ba că tace tot timpul, etc. Acum, că omul la al 2-lea lui și ultim mandat e mai activ și mai gureș, nu e bine nici așa, că toată plebea pulimii iar îl acuză că e și tartor de țară și premier și guvern. Oare așa e? Păi NU prea e măi cutare sau cutărică. Sasul de la Cotroceni, a devenit un președinte așa cum trebuie să fie orice președinte de țară. Acum, că omul a spus că PSD e toxic, otrăvitor și că PSD a ruinat și batjocurit națiunea, e cea mai nudă realitate adevărată, scuze pentru alt pleonasm. Casa Boborului deocamdată e ce a rămas de la Împușcat, adică mamutul ăla de clădire care adăpostește turma de boi și vaci parlamentară, atât. Acolo, tartori sunt cei doi care conduc grajdul parlamentar, respeciv patrupedele din Senat și copitatele de la deputați. Prin pasivitatea alegătorilor? Măi cutărescule, activitatea sau pasivitatea la vot pe planeta asta e undeva la maxim 35% din electorat, numai că-n țări mai civilizate și mai avansate, durata unui tur de scrutin electoral e mai mare, defalcată pe mai multe zile, când pentru a se evita aglomerația și a se oferi mai multe posibilități de vot cetățeanului, acesta, poate vota în avans vreo 10 zile fie prin prezența sa direct la secția de vot, fie prin corespondență sau prin internet. Numai la noi ca la Moscova, toată plebea țării obligată să se calce-n picioare și să se-nghesuie să dea un vot imperios necesar țării. Punct!

6 decembrie 2020 21:01

Simplă precizare Vorbiți prostii! Tudose? Grindeanu? Dâncu? Ei prim-miniștri? Nu, cât timp va fi Iohannis! De fapt, chiar ne mai trebuie prim-ministru? Nu este suficient Iohannis? Oricum el conduce și la Palatul Cotroceni, prin voința alegătorilor, și la Palatul Victoria, prin pasivitatea alegătorilor și, cu puțin noroc va conduce și la Casa Poporului...

6 decembrie 2020 10:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.