Campania electorală, concentrată în principal pe criza Covid, s-a încheiat, și, probabil luni, când se vor fi numărat voturile de la alegerile parlamentare, marile partide vor ști dacă și cum vor putea forma un Guvern, iar partidele mici vor ști dacă au reușit să treacă pragul pentru a intra în Parlament.

Miza alegerilor de duminică este diferită, în funcție de mărimea puterii procentuale dată de sondaje partidelor.

Pentru guvernare se bat cele trei formațiuni „mainstream” - PNL, USR-PLUS și PSD.

PNL sau PNL-USR-PLUS?

PNL este dat ca favorit al alegerilor, Ludovic Orban sperând să treacă de 30% din totalul voturilor. Klaus Iohannis a declarat în nenumărate rânduri că va susține un guvern de dreapta, format în jurul PNL, subliniind varianta unei coaliții PNL-USR-PLUS.

Integral pe Digi24Comentarii

Muie postacilor Psd Sa iti dau si tie muie imputit de postaci Psd-ist cel de la ora 11.24,,,

6 decembrie 2020 12:25

ursuleanu ziare.ro chiar nu va este rusine sa cenzurati comentariile argumentate si sa adimiteti hulihanismele unui ins anumalizat de PNL? Va palce acest coemnatarii obscen? CITAT: ” Muie Psd Nu votati Psd...nu votati Psd,,Hoti si mincinosi.”.

6 decembrie 2020 11:24

Muie Psd Nu votati Psd...nu votati Psd,,Hoti si mincinosi.

6 decembrie 2020 8:17

popaaaa Aceasi mizerie si cu unii si cu altii in frunte cu mutalaul.

6 decembrie 2020 7:38

Orbul din Brăila (2) Aș vota cu PMP, dar nu-l mai pot suporta pe Chiorul ăla de Băsescu, care e cel care conduce de fapt partidul ăla mafiot de nulități și împuțituri, mai ales că ploada lui Băsescu, EBA e cap de listă ca defutată la Constanța, otreapa aia dădea fluturași electorali la tractoare fără pilot, păi să nu-i dau eu o muie lui EBA? Eu mai știu că Băsescu care era și președinte și premier a ruinat România și a batjocurit națiunea, înglodând țara-n alte datorii externe de 20 de miliarde euro, bani împrumutați de către el de la FMI, ca să-i dea metresei lui Elena Udrea vreo 7 miliarde de euro, bani pe care putoarea aia i-a aruncat pe telegondole în Valea Jiului la mineri acolo ca ăia să meargă la șut cu schiurile, sau pe terenuri de golf la sate, păi să nu le dau eu muie la amândoi? Atât lui Băsescu cât și lui madam Udrea? Aș vota cu USR-PLUS ăștia, care fac și ei niște gălăgie și cam zic ei numai lucruri bune, dar nu sunt încă hotărât să-i votez. Ce păcat că PCR nu mai e, chiar dacă PSD e noul PCR de azi, că eu tot cu Nicolae Ceaușescu aș fi votat, că ăla a mâncat salam cu soia și gheare de pui împreună cu noi și a plătit toate datoriile țării, dar, nu pot, pentru că l-au ciuruit Iliescu și kaghebiștii lui de securiști împuțiți. Votați PSD! Dar numai după ce vă descheiați la prohab și scoateți de acolo ștampula cu care veți vota. Muie PSD!

6 decembrie 2020 3:17

Orbul din Brăila (1) Măi fraților, dar eu cu cine votez? Azi e Duminica Orbului, iar eu tot nu știu cu cine să votez. Aș vota cu PSD-ul, dar nu mai pot pune botul la basmele vomate de Marcel Ciolacu ăla, care-i mare stabor acum la PSD, cum că PNL e cel mai mare dezastru, cum că PNL a îndatorat România, etc. De ce nu pot pune botul la minciunile împuțite ale lui Marcel Ciolacu? Pentru că eu știu că din 1990 până azi, PSD în toate guvernările lui a ruinat România și a batjocurit națiunea, înglodând țara-n alte datorii externe de 85 de miliarde euro, iar toată datoria externă a țării noastre acum e cu ceva peste 117 miliarde euro. Aș vota cu ALDE, dar ofilitul ăla de Tăriceanu a ajuns un bolșevic împuțit și un țucălar la Pro Căcat partidul unde tartor e Victor Ponta care e un fost, care acum e un Nimeni care ar mai vrea să mai fie ceva. După ce că Ponta a înglodat România în alte datorii de alte 30 de miliarde euro cu guvernul lui PSD în numai 3 ani de zile, acum acest incompetent prost face niscai gălăgie ca să-l mai voteze careva, dac-or mai fi proști și imbecili care să-i voteze gașca aia de mahala împuțită formată cu căcatul de partid de cartier al ofilitului Tăriceanu.

6 decembrie 2020 3:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.