„Bate un vânt de libertate ca în decembrie 1989! Avem șansa să construim un decembrie istoric! Avem șansa să repunem România pe făgașul democratic! Avem șansa să redeschidem bisericile, școlile, teatrele, piețele, spitalele și să revenim la vremurile bune!”, spune vineri Călin Popescu Tăriceanu, candidat Pro România, cu mai puțin de două zile înainte de alegerile parlamentare.

„Revoluția Română a fost făcută de cei curajoși care nu au stat în case nici de frica tancurilor și nici de frica Securității! Generațiile care în decembrie ’89 aveam 30-40 de ani mai avem încă o dată șansa de a salva democrația! Pentru că noi știm să o apreciem și să o cinstim așa cum se cuvine, pentru că doar noi ne mai amintim cât de rea e viața fără ea!"

Integral pe CotidianulComentarii

Muie postacilor Psd Simte imputitul de Tariceanu ca il va baga la zdup,,acum vb un bou disperat nu un om,,si celor 2 imputati de postaci Psd adica e unul cu nume diferit,,sa le dau o muie ...

5 decembrie 2020 14:57

ion Singura realizare a "guvernului meu" si-a lu' Johanis, a fost si este inca, cumpararea prin firmele PNL/USR/PMP prietene, a milioane de MASTI FALSIFICATE inutile impotriva Covid19, pt. lacomia de bani nemunciti a ratatilor johanisti, pe sanatatea si viata Poporului Roman. Sinucidere in masa, ar fi pt Romania, sa inhate si Parlamentul criminalii astia de rezistaci.

5 decembrie 2020 8:53

xyz In SUA, Presedintele este un zero barat fara Congres (Parlament), in Anglia, Regele/Regina au vot consultativ doar, caci Parlamentul decide si conduce, in Canada idem, Parlamentul decide si legifereaza - prin aceasta, democratiile occidentale au evitat si anihilat TOTALITARISMUL bolsevic marxist/leninist. Dar, ce sa cunoasca istorie, papagalii semi-analfabeti romani cu vrajeala johanista "statul de drept", adepti ai regimului de teroare din Coreea de Nord, unde KimJong nebunul ala, o ucide si pe ma-sa daca asa vrea el, caci face ce vrea singur.

5 decembrie 2020 7:18

Ion Mierlescu Mai du-te-n pulă băi Tăricene. Gunoi ai fost, gunoi ai rămas, ce pula calului mai vrei să salvezi? Du-te-n pula calului de căcănar împuțit!

5 decembrie 2020 5:47

De necrezut ! Nu se lasa .Rar am vazut asa dobitoc incapatanat.

4 decembrie 2020 22:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.