Preşedintele Klaus Iohannis face vineri, la ora 19, declaraţii de ultim moment moment, cu câteva ore înainte de încheierea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare.

Agenda publică a activităţilor prezidenţiale nu precizează temele ce vor fi abordate de preşedinte.

"Suntem aşteptaţi la urne pentru a decide direcţia ţării noastre pentru următorii patru ani. Există reguli sanitare stricte, bine elaborate și implementate, astfel încât în ziua votului riscul de infectare să fie redus la minimum pentru toți participanții la procesul electoral, indiferent de localitatea în care votează. Dacă fiecare dintre noi va respecta normele, nu vor fi motive de îngrijorare suplimentare.

Vă îndemn, așadar, să veniți în număr cât mai mare la urne și să vă faceți auzită vocea. Pe 6 decembrie folosiţi cu înţelepciune puterea uriaşă a votului! Alegeţi cu responsabilitate, cu gândul la prezent.

Pe 6 decembrie, România se poate despărţi definitiv de cei care au ţinut-o în subdezvoltare, de cei care au încercat să o abată de la parcursul său european", a spus preşedintele.

De la centrul de vaccinare Romexpo, Iohannis a îndemnat, joi, românii să meargă la vot pentru a evita situaţia din 2016, când PSD a câştigat alegerile pe fondul unei prezenţe reduse la vot..

De asemenea, preşedintele a spus că PNL se află pe primul loc în sondaje, că îl bucură această situaţie şi că şi-ar dori ca liberalii să câştige alegerile parlamentare.


Comentarii

xyz In SUA, Presedintele este un zero barat fara Congres (Parlament), in Anglia, Regele/Regina au vot consultativ doar, caci Parlamentul decide si conduce, in Canada idem, Parlamentul decide si legifereaza - prin aceasta, democratiile occidentale au evitat si anihilat TOTALITARISMUL bolsevic marxist/leninist. Dar, ce sa cunoasca istorie, papagalii semi-analfabeti romani cu vrajeala johanista "statul de drept", adepti ai regimului de teroare din Coreea de Nord, unde KimJong nebunul ala, o ucide si pe ma-sa daca asa vrea el, caci face ce vrea singur.

5 decembrie 2020 7:17

Marcel S D-le Presedinte vom veni la urne dar...nu stim ce fel de masca de protectie sa purtam, desi "suntem atenti " cand cumparam masca.

4 decembrie 2020 19:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.