Nici până astăzi nu au intrat banii din granturile promise în aprilie de Guvern, acuză economistul Adrian Câciu, care spune că economia națională ”a rămas fără cărbuni” și, în lipsa unui stimulent viguros, riscă să sucombe. Câciu susține că Guvernul Orban trebuie să ia imediat măsuri, pentru a evita acest lucru.

Cunoscutul economist Adrian Câciu a lansat vineri acuze extrem de grave la adresa Guvernului Orban, pe care îl arată cu degetul că a pierdut 1 miliard de euro din fondurile europene, în 2020.

”Nici până astăzi nu au intrat banii din granturile promise de Guvern (celebrul miliard promis din luna aprilie) deși suntem în decembrie.
Despre asta discutăm, nu despre pupitre în câmp și panglici de inaugurare!
A, da, am uitat să vă zic: Prostia este maximă pentru că banii sunt europeni. Nu-i bagi în economie nu decontezi de la Bruxelles.

Așa că, am pierdut 1 miliard fonduri europene din anul 2020. Ce inseamnă asta? În cel optimist scenariu, deficit! Să nu ne trezim cu dezangajări!”, a scris vineri Câciu pe Facebook.

Integral pe CapitalComentarii

Cunoscutul economist? Care cunoscut economist? Nimeni Câciu ăla care se to cufurește acolo între bucile internetului pă Feisbuci? Cine e atât de idiot încât se mai uită la tâmpeniile și aberațiile debitate de Nimeni Căciu ăla? Vă-n gură să vă sparg cu anonimul ăla idiot de Câciu cu tot. Muie Căcatpital!

6 decembrie 2020 21:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.