Guvernul se întruneşte vineri, 4 decembrie, în şedinţă, iar pe masa premierului Orban se vor regăsi o serie de măsuri ce privesc relaxarea unor restricţii luate în România, în contextul pandemiei.

Vineri, 4 decembrie, CNSU (Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă) s-a reunit în sistem online. Scopul şedinţei este adoptarea unor măsuri de relaxare a unor restricţii începând cu acest weekend. Printre măsurile care au fost deja anunţate de către autorităţi şi de către preşedintele Iohannis se numără deschiderea pieţelor şi ridicarea restricţiilor în ziua de duminică, 6 decembrie, în oraşele care se află sub carantină, pentru a le permite oamenilor de acolo să meargă la vot.

Măsurile vor fi propuse de către CNSU şi urmează să fie aprobate în şedinţa de Guvern de vineri. Ridicarea restricţiilor pentru ziua de duminică implică faptul că româniilor care locuiesc în zonele carantinate nu vor mai trebui să completeze o declaraţie pe propria răspundere pentru a ieşi din casă la vot.

“Toată lumea va putea circula în ziua votului fără declarație, indiferent de zonă, pentru a putea vota”, au declarat surse guvernamentale, potrivit digi24.ro.

Integral pe CapitalComentarii

Pute Ungureanule daca asta e bucurie 'URIASA'inseamna ca esti cretin si lingau ,am crezut ca s-a eradicat virusul.Mai baiete daca nu ai coloana vertebrala e jenant sa fii chiar si ziarist !!Auzi URIASA ,multi pupincuristi avem ,de aia si suntem unde suntem si avem conducatorii pe care ii avem !!

5 decembrie 2020 6:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.