Ambasadorul Statelor Unite ale Americii (SUA) în România, Adrian Zuckerman, a anunţat intenţia Exim US de a sprijini investiţii strategice în România şi de a asigura linii de finanţare de aproximativ 7 miliarde de dolari.

"Intenţia Exim US este de a sprijini investiţii strategice în România şi de a asigura linii de finanţare de aproximativ 7 miliarde de dolari. Doamna Kimberle Reed, preşedinte Exim Bank, va sosi luni pentru a discuta acordul dintre Guvernul României şi Exim pentru finanţarea proiectelor de energie şi infrastructură, urmând a face şi o vizită la centrala nucleară de la Cernavodă", a afirmat Zuckerman, în cadrul unei vizite la Porțile de Fier.

Acesta s-a aflat pe 3 decembrie într-o vizită de lucru la Porţile de Fier, alături de ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu. Delegaţia oficială a fost primită şi însoţită de Bogdan Badea, preşedintele Directoratului Hidroelectrica, împreună cu alţi reprezentanţi ai companiei. Cu această ocazie, membrii delegaţiei au vizitat obiectivul şi le-au fost prezentate date actuale cu privire la producţia, performanţele şi intenţiile investiţionale ale Hidroelectrica, precum şi istoricul amenajării de la Porţile de Fier.

Integral pe România LiberăComentarii

Lingaul Cate miliarde vor costa cele 7 ,interesant nu !!!

4 decembrie 2020 15:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.