În România s-a construit un singur aeroport în ultimii 30 de ani, iar acesta va fi dat în folosinţă abia în vara lui 2021. Noul aeroport va constitui o concurenţă şi pentru cele mai mari şi cele mai importante aeroporturi din România, cel de la Bucureşti şi cel de la Cluj, scrie adevarul.ro.

Aeroportul din Braşov este finalizat în proporţie de peste 90%, iar în prezent mai sunt de rezolvat doar câteva detalii şi finisajele. Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea, a postat o serie de fotografii din interiorul terminalului, pe pagina sa de Facebook.

Porivit Biz Braşov, cu această ocazie a lansată şi o „dezbatere publică”: „Tu unde ai vrea să zbori pentru prima dată de pe Aeroportul Internaţional Braşov?” Răspunsurile nu au întârziat să apară, ţinând cont că braşovenii aşteaptă de ani buni să se îmbarce de la Ghimbav direct spre vreo destinţie de vacanţă sau spre alte destinaţii, unde au prieteni sau rude.

Se pare că primele zboruri internaţionale de la Aeroportul Internaţional Ghimbav Braşov vor fi către Budapesta, München, Bergamo, Istanbul sau Tel Aviv. Nu vor lipsi, se pare, nici cursele interne, iar Bucureşti, Oradea sau Iaşi sunt cele mai cerute. Potrivit sursei citate, primul avion ar urma să decoleze de la Braşov în luna iunie a anului 2021.

Integral pe UniversulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.