Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a postat, joi seară, pe Facebook, un îndemn pentru români de a merge la vot, susţinând că "a venit momentul să scăpăm România de PSD" şi că "trebuie să-i trimitem pe Ciolacu, Tudose, Grindeanu şi restul găştii PSD-iste lângă Dragnea”. În replică, liderul PSD, Marcel Ciolacu, susţine despre ministrul Finanţelor că "spune lucruri trăsnite de un an de zile”.

"A venit momentul! A venit momentul să scăpăm România de PSD. Aşteptăm acest moment din prima noapte în care Grindeanu, astăzi numărul 2 în PSD, a semnat ordonanţa 13. Am vorbit despre acest moment în stradă când am ieşit să-i oprim pe Dragnea, Grindeanu, Tudose din tentativa lor de a naţionaliza Pilonul II. (...) Poate cel mai mult am dorit să vina mai repede ziua votului in 10 august 2018. Atunci când Dragnea şi Ciolacu dădeau ordine ca fraţii noştri din diaspora să fie gazaţi şi bătuţi in Piata Victoriei. (...) Trebuie să mergem toţi la VOT. Trebuie să curăţăm România de PSD. Trebuie să le arătăm tuturor că România alege să meargă alături de UE şi aliaţii noştri nord-atlantici. Trebuie să-i trimitem pe Ciolacu, Tudose, Grindeanu şi restul găştii psd-iste lângă Dragnea” a scris, joi seară, Florin Cîţu, pe reţeaua de socializare.

Integral pe AdevărulComentarii

xyz Singura realizare a "guvernului meu" si-a lu' Johanis, a fost si este inca, cumpararea prin firmele PNL/USR/PMP prietene, a milioane de MASTI FALSIFICATE inutile impotriva Covid19, pt. lacomia de bani nemunciti a ratatilor johanisti, pe sanatatea si viata Poporului Roman. Sinucidere in masa, ar fi pt Romania, sa inhate si Parlamentul criminalii astia de rezistaci.

5 decembrie 2020 5:42

UnZen Măi Boule, tu ești și prost și idiot! De comun acord cu tine, că PSD ar trebuie trimis la ocnă pentru eternitate, dar lozincile leșinate putrede ca asta, nu mai prea țin la plebe, iar plebea e majoritară și cu capul gol dar votează. Dacă tu Pulăre, împreună cu șeful tău Ludovic NU ați fost în stare să prezentați țării și națiunii o stare economico-financiară reală a țării la momentul când ați ajuns pe felia puterii, acum e mult prea târziu ca să mai aburești boborul cu lozinci aiurea. Ce era așa de greu să spui cu subiect ți predicat cu date oficiale boborului despre evoluția datoriei externe a României din 1990 până azi pe procente și mandate de guvernare, ca să știe toată lumea cine ca partid politic NU mai trebuie votat niciodată. Că e PSD-ul știe destulă lume, dar asta NU e sificient, Boule! Motiv pentru care te fut în gură! Muie idiotule!

5 decembrie 2020 5:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.