Liderul PSD Marcel Ciolacu i-a replicat, joi, preşedintelui Iohannis, la scurt timp după ce acesta a declarat că îşi doreşte ca alegerile parlamentare din 6 decembrie să fie câştigate de PNL.

Iohannis, aflat la Centrul-pilot de vaccinare anti-COVID de la Romexpo, a spus că românii trebuie să iasă la vot pentru a nu se mai repeta situaţia din 2016, când scrutinul parlamentar a fost câştigat de PSD.

"Într-adevăr, românii trebuie să iasă la vot! Ca să-l măture pe Orban de la putere! Pentru toată bătaia asta de joc la care au supus un întreg popor!!!

Ciolacu: Au închis şcolile şi pieţele şi i-au fugărit pe creştinii din biserici
Nu au testat, nu au întărit ATI-urile, au închis școlile, au închis piețele, au închis restaurantele, au fugărit creștinii din biserici și au îmbolnăvit românii cu măștile neconforme! Au distrus economia și au falimentat firmele românești! Au pustiit totul cu incompetența, aroganța și demagogia lor! Da, pentru toate acestea, românii trebuie să-i trimită acasă!

Pe 6 decembrie, românii trebuie să pună STOP celui mai nociv guvern din istoria României!

Pe 6 decembrie, votați să vă salvați! #VotațiPSD!", a scris, joi seară, pe Facebook, preşedintele PSD.

Iohannis, agent electoral PNL
Aflat, joi după-amiază, în vizită la Centrul de vaccinare de la Romexpo, preşedintele Iohannis şi-a exprimat satisfacţia PNL se află pe primul loc în sondajele de opine.

Totuşi, alegerile nu se câştigă în sondaje, ci la urne, a continuat preşedintele, după care a cerut populaţiei să meargă să voteze şi a reluat atacurile la adresa PSD.

"Mergeți la vot ca să nu pățim ca în 2016. E extrem de important. Ați fost alături de mine în 2019 și am reușit să oprim ciopârțirea legilor Justiției. Ați fost alături de mine la prezidențiale. Mergeți la vot ca să nu pățim ca în 2016, când printr-o prezență scăzută la vot a câștigat PSD și a urmat coșmarul de ani de zile în care PSD și-a bătut joc de țară, de Justiție, de investiții publice", a spus Klaus Iohannis.


Comentarii

Adrian Năstase, ocnaș liberat ca tot husenul liber Drag bobor și dragă Pulime, ieșiți masiv la vot pe 6 Decembrie, 2020. Marcel Ciolacu ăsta, care tot aurolac și om al străzii a rămas cu barba lui nebărbierită de pe tenul curului lui, se tot screme între bucile internetului cum că cică PSD e singura alternativă la dezastrul făcut de PNL. Deci, dacă PSD în toate guvernările lui a ruinat România înglodând țara-n alte datorii externe de cele 85 de miliarde euro, acum tot PSD e singura alternativă? Alternativă pentru ce? Datoria externă a țării noastre e acum cu ceva peste 117 miliarde euro, iar PSD care a batjocurit și a ruinat România e singura alternativă? Hai să fim serioși! Acum, ăștia din Pulimea mea care mi-a numărat toate ouăle nu mai prea cred în lozinci de genul celor cufurite de Marcel Ciolacu. Iar acum PSD nu mai are nici un candidat sărac și cinstit, cu voia dumneavostră ultimul pe listă, care să zică, decât să-i votați pe ăilalți, mai bine votați-mă pe mine că o să vină vremuri grele, semnează Animalul Ion Ilici Iliescu. O fi avut Iliescu noroc atunci în 1990 și 1992, pentru că erau prea mulți stupid people, vorba lui Silviu Brucan, fi-ei țărâna grea! Dar acum, cine mai e oare atât de cretin și idiot ca să voteze PSD? Să-mi numărați ouăle! Muie PSD!

5 decembrie 2020 5:24

Janna Eu ies la vot sigur. Votez PSD fireste. Te pup Ciola!

3 decembrie 2020 20:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.