Se apropie Sărbătorile și, în loc de clinchete, se aud pocniri din bici de la Cotroceni și scrâșneli de măsele, înjurături, plînsete și nemulțumiri de oameni necăjiți. Scurt! Mie nu-mi miroase a bine! Așa campanie electorală agresivă a președintelui României n-am văzut de cînd scriu. Klaus Iohannis ignoră statutul de mediator prevăzut de Constituția României și continuă să tragă pumni și capete în figură unui PSD înmărmurit, tratat ca un sac de box.

Nimeni nu are curajul să înfrunte agresivitatea prostească a președintelui. L-am văzut pe micul ecran pe și mai micul și rudimentarul Forin Roman (PNL) spunînd „Președintele României își dorește o majoritate serioasă“. Ne-am dat dracului. Un moț dogit se gîndește la dorințele președintelui! Unele partide din țara noastră s-au transformat în cititori de subconștient. Zi și noapte, se străduiesc să afle ce visează și ce clocește ego-ul primar al comandantului liberalilor! Capitală la Sibiu? Constituție modificată cu 3-4 mandate pentru președinte?

Integral pe CotidianulComentarii

Ion Cristoiu, maestrul Ardei Umplut cu Căcat al presei de căcat Normal! Bunul meu tovarăș și pretin nu miroase a bine, miroase a căcat, pentru că e un căcat. Dragă Cornele, mă cac un căcat mare pe moaca ta tâmpă de cretin retardat. Du-te-n pula calului cu mirosul tău de căcat cu tot!

5 decembrie 2020 6:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.