Unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști din România a pierdut definitiv procesul de stabilire a paternității deschis de o „fată de oraș”, care l-a reclamat, în același dosar, și pe fostul iubit al Geninei Ilieș.

Milionarul Petru Berciu, alias Pepe, a pierdut definitiv lupta cu Elena Samoilă, tânăra care, în urmă cu șase ani, l-a târât în faţa instanţei, pentru a recunoaşte că este tatăl copilului ei. Procesul deschis de „diva de Dorobanți” a fost unul extrem de interesant, deoarece aceasta nu l-a chemat doar pe milionarul Berciu în faţa judecătorilor, ci şi pe Oliver Arghirescu (foto jos), fostul iubit al Geaninei Ilieş.

După un proces lung, Curtea de Apel București a decis ca hotărârea următoare să rămână definitivă: „Constată că pârâtul Arghirescu nu este tatăl biologic al copilului. Constată că pârâtul Berciu este tatăl biologic al copilului. Dispune efectuarea cuvenitelor mențiuni în actul de naștere al copilului, la data ramânerii definitive a prezentei hotărâri. Dispune obligarea pârâtului Berciu la plata către reclamantă a sumei de 34.384,44 lei reprezentând cheltuieli de judecată”.

Integral pe SpynewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.