Ministerul Apărării Naționale a atras atenția, joi, asupra unor informații false care circulă în spațiul public, referitoare la campania de vaccinare împotriva COVID-19.

Ministerul Apărării Naționale a transmis, într-o postare pe Facebook, că știrile care transmit că „Vaccinarea va fi obligatorie”, „Campania de vaccinare împotriva COVID-19 este o acțiune militară, iar vaccinul, un medicament experimental testat pe populație” și că „În România se va folosi un vaccin care nu este autorizat”, nu prezintă informații veridice. “Acestea sunt doar o parte din știrile false care au apărut și cresc în spațiul public”, transmite MApN.

MapN face trimitere către un comunicat publicat pe platforma “Inforadar”, în care precizează că “Pagina de Facebook a Patronatului Protecţiei şi Medicinei Familiei FAMILIA a publicat o informare semnată de către Dr. Adrian Tatu, în calitate de director executiv. În cadrul postării, campania de vaccinare împotriva COVID-19 este prezentată drept o acţiune militară specifică, iar vaccinul drept un medicament experimental. Aceste afirmaţii dezinformează cu privire la campania de vaccinare”.

Integral pe ProTVComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.