Traian Băsescu a spus adevărul despre pensii. Fostul președinte a spus ce se întâmplă de fapt cu banii românilor munciți ani de zile. Acuzații fără precedent la adresa ministrului Muncii. Fostul președinte Traian Băsescu a lansat o serie de acuzații extrem de grave la adresa ministrului Muncii, Violeta Alexandru. Acesta susține că Alexandru nu a făcut altceva decât să îi mintă pe români cu privire la majorarea pensiilor cu 40%.

”Cel mai devalorizat propagandist pe care-l are PNL-ul” este părerea fostului președinte Traian Băsescu despre ministrul Muncii, Violeta Alexandru. ”A ținut-o un an de zile că ”avem banii pentru mărire cu 40% în buget”, deși știa că nu-i are. Oameni care-și asumă să mintă cu nerușinare timp de un an, ca la sfârșit să spună: ministrul de Finanțe mi-a spus că atâția bani are”, a spus Traian Băsescu, într-un interviu acordat pentru DC NEWS.

El a mai precizat că nu este vorba despre majorarea pensiilor în sine, cât este vorba despre ”o propagandă ieftină”. Fostul președinte înțelege că pensiile nu puteau fi majorate, însă acest lucru nu înseamnă că românii trebuiau mințiți. ”Eu nu spun că trebuiau mărite pensiile cu 40%, dar tupeul de a minți, de a face o propagandă ieftină este greu de digerat de cei care înțeleg ce face PNL-ul” a mai afirmat europarlamentarul PMP, în interviul DCNews.

Integral pe CapitalComentarii

nea corectu :Laaaasa nene Traiane ca noi facem precum preacurvele;Stim ca toti mintiti dar daca mintiti frumos si multi pun botul,e ok.Pentru politicieni.

3 decembrie 2020 16:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.