De la ora 19.00 (Digi Sport, Telekom Sport, LookSport), handbalistele pregătite de Bogdan Burcea vor debuta la un turneu final înaintea căruia n-au jucat niciun meci în 2020 din cauza pandemiei! România a terminat pe locul 4 la ultima ediţie a Europeanului de handbal feminin, în 2018, o competiţie de tristă amintire însă, deoarece a fost marcată de accidentarea teribilă suferită de Cristina Neagu, în meciul cu Ungaria.

De altfel, în Franţa, după ce am rămas fără Neagu, am pierdut ambele partide. Acum, chiar Neagu a avertizat că nu putem avea aşteptări prea mari de la această ediţie a Campionatului European! Pe lângă absenţele unor jucătoare, precum Crina Pintea (lăsată acasă după ce a fost diagnosticată cu COVID-19) sau Laura Chiper (e în izolare în Danemarca, aşteptând noi teste), România nici n-a avut vreun meci de pregătire înainte de Euro 2020.

Iar în ceea ce priveşte partida din această seară, cea cu Germania, din păcate, problemele au stricat şi pregătirea acestui joc, după cum „Adevărul֧“ a scris aici. Chiar şi aşa, selecţionerul Bogdan Burcea e încrezător. Acesta a prefaţat duelul cu Germania şi a anunţat şi echipa pe care se va baza, diseară.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.