Marcel Ciolacu este de părere că PSD ar fi singura alternativă la dezastrul făcut de Guvernul Orban și îi îndeamnă pe români să iasă în număr mare la vot, pe 6 decembrie. Totodată, Marcel Ciolacu este ferm convins că social-democrații vor ieși victorioși după alegeri parlamentare programate duminică. Acesta mai îndeamnă populația să se gândească la viitor și să voteze, fără niciun regret, cu PSD, pentru a salva sănătatea, educația, pensiile și locurile de muncă.

“PSD este singura alternativă la dezastrul lui Orban. PSD va câștiga alegerile! Avem specialiști și un plan pentru sănătate și economie aplicabil din prima zi! Votați ca să vă salvați sănătatea, educația copiilor voștri, pensiile și locurile de muncă!”, a scris Marcel Ciolacu pe contul personal de Facebook.
PSD, mesaj ferm: “Pe 6 decembrie, românii trebuie să vină la vot. Stop guvernării Orban care taie salarii și locuri de muncă!”

PSD mai atrage atenția și asupra faptului că, sub actuala guvernare, rata șomajului în rândul tinerilor s-a apropiat de 20%, doar într-o singură lună rămânând fără loc de muncă 22.000 de oameni.

Integral pe GândulComentarii

Adrian Năstase, ocnaș liberat ca tot husenul liber Drag bobor și dragă Pulime, ieșiți masiv la vot pe 6 Decembrie, 2020. Marcel Ciolacu ăsta, care tot aurolac și om al străzii a rămas cu barba lui nebărbierită de pe tenul curului lui, se tot screme între bucile internetului cum că cică PSD e singura alternativă la dezastrul făcut de PNL. Deci, dacă PSD în toate guvernările lui a ruinat România înglodând țara-n alte datorii externe de cele 85 de miliarde euro, acum tot PSD e singura alternativă? Alternativă pentru ce? Datoria externă a țării noastre e acum cu ceva peste 117 miliarde euro, iar PSD care a batjocurit și a ruinat România e singura alternativă? Hai să fim serioși! Acum, ăștia din Pulimea mea care mi-a numărat toate ouăle nu mai prea cred în lozinci de genul celor cufurite de Marcel Ciolacu. Iar acum PSD nu mai are nici un candidat sărac și cinstit, cu voia dumneavostră ultimul pe listă, care să zică, decât să-i votați pe ăilalți, mai bine votați-mă pe mine că o să vină vremuri grele, semnează Animalul Ion Ilici Iliescu. O fi avut Iliescu noroc atunci în 1990 și 1992, pentru că erau prea mulți stupid people, vorba lui Silviu Brucan, fi-ei țărâna grea! Dar acum, cine mai e oare atât de cretin și idiot ca să voteze PSD? Să-mi numărați ouăle! Muie PSD!

5 decembrie 2020 5:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.