ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Duminică, 6 decembrie, românii sunt chemați din nou la urne, de această pentru a-și alege viitorul legislativ. Alegerile parlamentare 2020 se desfășoară în aceleași condiții speciale ca cele locale, desfășurate pe 27 septembrie.

Cozmin Guşă a analizat într-o postare pe Facebook scrutinul de duminică. Analistul politic este convins că alegerile parlamentare vor fi fraudate. „Duhnesc a fraudare masivă, dar cele din CSM vor indica precis cum va acţiona puterea prin justiţie din 2021”, a precizat el. Guşă anunţă că nu va participa la votul de duminică, fiind convins că alegerile nu se vor desfăşura în mod corect.

„S-a așternut o ceață densă peste perspectiva rezultatelor electorale, institutele de sondare venind în ultimele 48 de ore cu prognoze ce se bat cap în cap. Miza este uriașă, se pregătește așezarea puterii pentru următorii (nu știm câți!) ani, iar șefii acestor institute sunt prinși în menghina onorabilității și credibilității lor, pe de o parte, respectiv a comandamentelor impuse de către sponsorii lor sau a eventualilor comandanți din umbră, pe de altă parte.

În rezultatele prezentate avantajul PSD s-a topit, ni se prezintă că PNL ar fi scăzut, dar totuși e pe primul loc cumva, că nici USR-PLUS nu se simte bine dar totuși e sărit de 15%, iar PMP, UDMR și Pro România se zbat la limita pragului, atitudine numai bună pentru “licitațiile” subterane din aceste zile, care pun pe masă de fapt angajamente de „BUNĂ PURTARE”. Doar SOCIOPOL-ul lui Mirel Palada s-a riscat și a indicat scorul de peste 5% al AUR-ului, resimțit oricum în audiența lor de pe internet, ce include aici și diaspora. Despre PER nu ni se zice mai nimic, deși și-acolo este evident că există o motorizare considerabilă.

Integral pe NaţionalComentarii

Dan Voiculescu, profesor emerit de securitate ceaușistă Așa este! Analul politic Cozmin Gușă a mirosit un damf de duhneală de fraudă de la găoaza mea, unde am tras câteva bășini consistente cu miez. Cunoscutul anal și rect politic Cozmin Gușă, miroase duhneli de fraude, miroase arome de căcat neo-pecerist, etc. Muie! Muie PSD! Votați Partidul Putorii Puterii Putoarei Umaniste, social-liberal de dosul dreptei stângi, partid neo-progresist neo-uresesist chinezot. Muie! Muie PSD!

5 decembrie 2020 5:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.